webdesign
voor web & mobiel

Onze missie is om mooie en goed doordachte
ontwerpen te maken voor WordPress.

Dit zijn wij!

Wat begon in 2012 als een uit de hand gelopen hobby is nu ons vak! Onze doelgroep is de zakelijke markt. We maken met trots websites, webshops en huisstijlen en drukwerk voor onze klanten. Ook een domeinnaam registratie of verhuizing kunnen we zonder problemen regelen. En hosting? Dat doen we ook, uw website staat op een mooie server met snelle laadtijden. Klanttevredenheid staat op ons voorhoofd, we doen er dus ook alles aan om u tevreden te houden!

Mooie creaties maken

Daar zijn we goed in en laten dat dan ook graag zien. Standaard websites vind je hier niet, we proberen wel altijd de laatste en nieuwste technieken toe te passen op het gebied van website ontwikkeling. Ook met reclame uitingen in welke vorm dan ook kunnen we u helpen. Samen met u bedenken we mooie dingen!

Ons werk

Onze cases lopen uiteen van groot naar klein, maar zijn nooit ondergewaardeerd! Voor elke euro die besteed wordt doen wij ons best. Dus ook voor de kleinere portomenee is wat te maken.

Meer zien?

Waarom wij een goede keus zijn?

We vinden het mooi om klein te blijven maar groot te denken! We bekijken elke case met een frisse blik, bedenken creatieve oplossingen en drinken veel koffie om uw project te laten slagen.
Onze visie

Waarom is groot altijd beter?? Bij ons staat de klant nog op de eerste plaats. We blinken uit in kleinschaligheid, en dat willen we graag zo houden! Webdesign hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn! Wij bieden u een makkelijk te beheren website voor een betaalbare prijs.

Passie voor mooie en snelle dingen

Die passie stoppen we in elke website die we neerzetten op het web. De snelheid halen we uit de liefde voor snelle auto’s, maar we proberen uw website ook iets harder te laten lopen in vergelijking tot de rest. Doping voor uw website!

Filosofie

Niet slapen voor het project af is! Koffie en Red Bull zijn onze grote vrienden en helpen ons de dag door. Pas als u tevreden bent kunnen we in ons bed kruipen en een beetje bijslapen. U tevreden wij tevreden!

Wat anderen over ons zeggen

Onze webshop is door eskamedia opgezet in Woocommerce. Het werkt super zowel aan de voor als achterkant! Ook de snelheid is optimaal gemaakt. Echt blij mee- Patrick van Dijk, Global Furniture
Volgens een keurig stappenplan te werk gegaan en helemaal in samenspraak met ons een prachtig eindresultaat gekregen, exact zoals wij het ons voor ogen hadden. Kortom: in één woord Geweldig!!- Simone Silder, Gasterij de Bakker
Onze hosting en mail liepen bij de KPN, niet tevreden! Ik ben blij dat ik van de KPN af ben. En dat we het nu bij eskamedia ondergebracht hebben, en op deze manier nu goed geregeld hebben !- Dick Moes, MOES Juweliers

Beetje goede indruk gekregen? We willen graag samenwerken!