Samen maken we
iets moois & leveren we

Websites & Shops

Het bouwen van je nieuwe website of webshop is voor ons dagelijkse kost. Wil je het juist simpel of toch een shop met veel producten? Met veel passie zetten we jouw nieuwe uithangbord online.
Website of webshop beginnen?

WordPress onderhoud

Een website is één ding, het onderhoud is het andere ding waar niemand zin aan heeft. Het updaten van je WordPress thema, plugins en dagelijkse backups nemen wij je uit handen.
Lekker niks doen?

WordPress webhosting

Website traag? Nu niet meer! Kies voor snelle laadtijden en betrouwbare WordPress hosting met een zeer aantrekkelijke prijs vanaf €6,58,- ex btw per maand!
Kies voor snelle webhosting

En bedenken we creatieve oplossingen
om jouw project te laten slagen

WordPress maatwerk

Voor jong en oud

Mis je een bepaalde functionaliteit op je website? Ons WordPress maatwerk loopt uiteen van groot naar klein, complex of juist simpel. Zo bedenken we bijvoorbeeld maatwerk oplossingen voor je bestaande of nieuwe Woocommerce webshop of WordPress website. Net dat beetje extra voor je website. Zodat alles gesmeerd loopt en jij wat minder aan je hoofd hebt 😉

Drukwerk in alle soorten & maten

Zie ze kijken naar die plakkers, hangers of weg-gevers!

Heb je folders of flyers nodig voor een beurs of event? Eskamedia verzorgt ook al jouw reclame uitingen, in welke vorm dan ook. Huisstijlen, visitekaartjes, een banner, you name it! Samen bedenken we mooie en creatieve dingen om bijvoorbeeld ergens op te plakken, te hangen of om weg te geven. Maak een blijvende indruk, waar dan ook.

Sinds 2012 zijn wij creatief bezig met WordPress

Waar het allemaal begon

Jeetje, waar blijft de tijd...
Sinds 2012 concentreren ons op het creëren van creatieve, originele websites en drukwerk voor bedrijven, maar ook voor online visuele organisaties. Door constant te leren en te verbeteren, blinken onze websites en drukwerk uit in het ontwerp.

WordPress voor iedereen

Wij bouwen al onze websites en shops in WordPress. Dit systeem bied ongekende mogelijkheden en functionaliteit en behoort tot een van de meest gebruikte cms systemen wereldwijd.

Responsive ontwerp

In 2018, bekeek 52.2% een website via een mobiel apparaat. Daarom creëren wij een een duidelijk en helder ontwerp dat voldoet aan al jouw behoeften voor een website die op alle schermgroottes goed te zien is.

Ondersteuning

Kom je ergens niet uit bij het beheren van je website? Geen paniek. Door weer en wind helpen wijzen wij je in de goede richting. Onze "hulp op afstand" service is standaard bij al onze WordPress onderhoudspakketten.

Maatwerk integraties

Wat dacht je van een Facebook integratie zodat bijvoorbeeld het projecten album van jouw Facebook pagina geladen worden op je website? Deze en meer integraties behoren tot de mogelijkheden.
slider-home-slide-02-bg-01

Wij zien jou wel zitten. Zullen we samenwerken?