Hulp op afstand, voor de meest voorkomende problemen

Hoe herkenbaar is dit, gisteren deed de computer het nog… maar vandaag heeft hij er minder zin in. Misschien heeft u een virus op de PC staan of is de computer gewoon erg traag geworden over de jaren. Wij zijn er voor u voor het oplossen van allerlei computerproblemen.
Op de afstandsbediening

Wij maken in eerste instantie gebruik van Teamviewer om u op afstand te helpen. Dit programma is kosteloos te downloaden en te gebruiken.

In de meeste gevallen is een bel afspraak voldoende om de PC weer fatsoenlijk aan de gang te krijgen. Mocht er in uw geval toch meer aan de hand zijn met de PC of laptop, dan is het handig om de computer eens wat nader te onderzoeken. U kunt de laptop of PC rustig langs brengen voor een persoonlijk advies.

Uitleg bij uw website

Nadat een nieuwe website is opgeleverd heeft u rustig de tijd om alles uit te proberen en naar wens in te richten. Maar wij kunnen ons voorstellen dat het soms een beetje overweldigend is allemaal! Al die functies…hij heeft het wel uitgelegd, maar hoe zat het ook alweer?? Geen paniek! Ook voor deze vragen gebruiken we het liefste Teamviewer omdat u dan de mogelijk heeft om mee te kijken op uw eigen scherm. Wij nemen de muis, en computer van u over. Zo leert u het beste waar al die handige functies voor zijn en hoe u plezier krijgt aan het plaatsen van nieuwe content.

Nadat u op de knop Downloaden heeft geklikt krijgt u een melding. Kies voor “Bestand opslaan” hierna zal het programma in uw Downloads map komen te staan. Klik op het icoontje en selecteer uitvoeren