Wordpress websites

Wordpress websites

Wij gebruiken WordPress voor al onze websites. Waarom? WordPress werkt intuïtief. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee werken. U dus ook!

WooCommerce

WooCommerce

Dit handige hulpmiddel zetten we in bij nieuwe webshops! Door het grote gemak waarmee nieuwe producten geplaatst en bestellingen afgehandeld kunnen worden, is dit een gemakkelijk te begrijpen webshop.

1 op 1 Ondersteuning

1 op 1 Ondersteuning

Mocht u met uw website ergens niet uitkomen dan helpen we u graag. Door middel van onze ondersteuning op afstand of via mail of telefoon. Deze service is standaard bij onze onderhoudspakketten.

STAPPEN RICHTING EEN NIEUWE WORDPRESS WEBSITE

1. Kennismaking

Geen moeilijke praat maar een helder gesprek met duidelijke afspraken. Dat is waar we voor gaan.

2. Voorbeeld maken

Na het overleg gaan we voor u aan de slag. We maken een eerste opzet van de website en vragen uw mening.

3. Bouw van de website

Na uw goedkeuring en eventuele aanpassingen gaan we aan het werk om wat moois neer te zetten!

4. Online!

Na de oplevering wordt de website op de server gezet waarna het grote publiek kan kennismaken met uw online visitekaartje!

KENNIS VAN ZAKEN, EN FRISSE IDEEËN.

Backups maken in de Cloud

Een van onze gewaardeerde diensten is dat we per maand een backup van uw website veilig wegzetten in de Cloud. Standaard in ons onderhoudspakket.

Wordpress webhosting

Onze webhosting is toegespitst op WordPress websites, zodat deze snel worden geladen en volledig worden ondersteund met extra server instellingen voor uw WordPress installatie.

Dropbox integratie

Een nieuwe dienst is onze WordPress Dropbox integratie, hiermee kunt u mappen per gebruiker aanmaken en deze delen in een klantgedeelte.

Mooie websites

Op maat gemaakte websites met een aantrekkelijk en uniek uiterlijk. U wilt een web design dat aanspreekt en aanmoedigt tot verder klikken. Wij helpen uw bedrijf de vertaalslag te maken naar het web en tot een online succes te maken.

Start hier!
Woocommerce webshop beginnen

Producten verkopen via uw website op een simpele manier, dat kan! Wij verzorgen het opzetten van de website en het iDEAL betaalsysteem zodat u zich direct kunt gaan richten op het verkopen van uw producten.

Start hier!
WordPress webhosting

Uw WordPress website heeft net als uw auto een betrouwbare parkeerplek met genoeg ruimte nodig. Onze webhosting is toegespitst op WordPress websites met een zeer aantrekkelijke prijs van €6,58,- ex btw per maand!

Start hier!
Domeinnaam registratie

De domeinnaam is een van de belangrijkste delen van een website, het bevat meestal uw bedrijfsnaam of productnaam, en daar wilt u op gevonden worden! Wij verzorgen het registratie proces en ook het eventuele verhuizingstraject.

Website fotografie

Mooie foto’s maken de website, dat is een feit. Wij maken en leveren kwalitatief goede foto’s van uw producten of diensten voor uw website. Laat zien dat u voor kwaliteit gaat en geef uw online visitekaartje net dat beetje extra.

Eerste hulp voor computers

Voor alle computers die er soms geen zin meer in hebben bieden wij de helpende hand. We kunnen de meest voorkomende reparaties uitvoeren en nieuwe onderdelen leveren voor PC en laptop. Ook voor advies.

Wij zijn klaar voor een nieuw project, u ook?