Huisbezoek van
de WordPress dokter

Eerste hulp

Wij helpen je graag om je WordPress problemen op te lossen. Is je website misschien gehackt, of zie je alles behalve je website? Schakel de WordPress dokter in.

Diagnose & Herstel

De WordPress dokter zorgt er na de uitgebreide diagnose voor dat jouw WordPress website weer volledig up-to-date is en alle beveiligingslekken worden gedicht.

Snel weer online

Na het herstellen van je bestanden en WordPress website ben je zo snel mogelijk weer online om te ondernemen. Daar doen we ons stinkende best voor.

Is je website gehackt? Of zie je een wit scherm? Geen nood, wij helpen je verder.

Wat kunnen wij voor je doen?

Deze dienst is erop gericht om je zo snel mogelijk weer online te krijgen
Wij kunnen je helpen om je hostingpakket weer te herstellen. Of je nu al klant bent of niet. We hebben hiervoor een echte WordPress dokter in het leven geroepen! De dokter gaat jouw hostingpakket controleren op fouten en malware. Daarna opschonen, updaten en beveiligen met een antivirus en firewall plugin om herhaling te voorkomen. Zo kan jouw WordPress website er weer tegenaan!

Wil je dat de WordPress dokter altijd een oogje in het zeil houd op je website? Neem dan één van onze onderhoudspakketten.

Geen paniek, de dokter is er!

De WordPress dokter van eskamedia!
Binnen no-time is jouw website weer volledig beveiligd.
Dit is wat we doen

1
Diagnose
De WordPress dokter zorgt ervoor dat jouw WordPress website volledig up-to-date is en alle beveiligingslekken worden gedicht. Alle malware wordt verwijderd.
2
Controle
De spamfilters je e-mailaccounts worden nagelopen en correct ingesteld. Bestandsrechten worden gecontroleerd en indien nodig aangepast.
3
Updates
De automatische updates van je WordPress website worden correct ingesteld, zodat het pakket ook in de toekomst veilig en up-to-date blijft.
4
Afronding
Je ontvangt nadat we de bezem erdoor hebben gehaald een rapport, waarin je alle aanpassingen en handelingen die we gedaan hebben kunt teruglezen.

Is er een dokter in de zaal?

Click to access the login or register cheese