Malware op je site? Regel een huisbezoek van
de WordPress dokter

Eerste hulp bij Malware

Wij helpen je graag om je WordPress problemen op te lossen. Is je website misschien gehackt, of zie je alles behalve je website? Schakel de WordPress dokter in.

Diagnose & Herstel

De WordPress dokter zorgt er na de uitgebreide diagnose voor dat alle malware is opgeruimd, jouw WordPress website weer volledig up-to-date is en alle beveiligingslekken worden gedicht.

Binnen 24 uur weer online

Na het herstellen van je geïnfecteerde bestanden en WordPress website ben je binnen 24 uur weer online om te ondernemen. Daar doen we ons stinkende best voor.

Is je website gehackt en staat er malware op? Of zie je een wit scherm? Geen nood, wij helpen je verder.

Jij levert de login gegevens aan van de website en hostingpakket en onze dokter gaat direct aan de slag om jouw gehackte WordPress site binnen 24 uur weer online te krijgen!

Niet zeker of je website gehackt is? Wij doen een gratis scan!

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij kunnen je helpen om je geïnfecteerde hostingpakket weer te herstellen. Of je nu al klant bent of niet. We hebben hiervoor een echte WordPress dokter in het leven geroepen! De dokter gaat jouw hostingpakket controleren op fouten en aanwezige malware. Daarna opschonen, updaten en beveiligen met een antivirus en firewall plugin om herhaling te voorkomen. Zo kan jouw WordPress website er weer tegenaan en ben je voorlopig weer veilig!
Nu is het belangrijk dat je zelf de updates netjes blijft doen en de beveiliging regelmatig blijft checken. Wij merken helaas dagelijks dat dit niet het geval is. Ons advies? Besteed het uit. Wil je dat de WordPress dokter altijd een oogje in het zeil houd op je website? Neem dan één van onze onderhoudspakketten.

Geen paniek, de dokter is er!

De WordPress dokter van eskamedia!
Binnen no-time is jouw website weer volledig beveiligd.
Dit is wat we doen

1
Diagnose
De WordPress dokter zorgt ervoor dat jouw WordPress website volledig up-to-date is en beveiligingslekken worden gedicht. Alle malware wordt verwijderd.
2
Controle
De spamfilters en je e-mailaccounts worden nagelopen en correct ingesteld. Bestandsrechten worden gecontroleerd en indien nodig aangepast.
3
Updates
De automatische updates van je WordPress website worden correct ingesteld, zodat het pakket ook in de toekomst veilig en up-to-date blijft.
4
Afronding
Je ontvangt nadat we de bezem erdoor hebben gehaald een rapport, waarin je alle aanpassingen en handelingen die we gedaan hebben kunt teruglezen.

Is er een dokter in de zaal?

(Of start een chat!)