WordPress maatwerk

fresh-new-start-wordpress-website_Tekengebied 1

Wij maken van je WordPress site een maatwerk oplossing

Stel je mist een belangrijke functionaliteit binnen je WordPress website, zoals bijvoorbeeld een vacaturebank met zoekfunctie, een drop-ship koppeling met je leverancier of een koppeling met je favoriete boekhoudpakket. En stel dat er geen kant en klare oplossing beschikbaar voor is, dan maken wij dat voor je op maat. Of soms moet een bestaande plugin voor een deel herschreven worden zodat het wel voldoet aan je wensen. Ook dat verzorgen wij tegen een zeer scherpe prijs en snelle levertijd.

Bestaande en nieuwe oplossingen

We gaan na je wensen in beeld te hebben gebracht altijd eerst kijken naar bestaande oplossingen. Want waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden? Zijn er bestaande plugins dan gebruiken we deze, eventueel met wat kleine aanpassingen hier en daar. Zo proberen we de kosten zoveel mogelijk te drukken voor jou als klant. Is er geen bestaande oplossing voor handen, dan gaan we aan de slag met maatwerk.

Vraag hieronder een offerte aan met je budget en wensen, dan ontvang je van ons een offerte op maat. Binnen afzienbare tijd is je website klaar en voorzien van een uniek stukje WordPress maatwerk.

Je kunt ons ook mailen op info@eskamedia.nl of bel op werkdagen 0546-760780. We helpen je graag!
    Ik heb interesse in...
    Budget (optioneel):
    Wij horen graag nieuwe ideeën en gaan dan ook graag het gesprek met je aan.