Wordpress voor iedereen!

WordPress werkt lekker simpel. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee uit de voeten. Wij bouwen al onze websites in WordPress. Dit systeem bied ongekende mogelijkheden en functionaliteit en behoort tot een van de meest gebruikte cms systemen wereldwijd.
Een kind kan de was doen

WordPress is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, ook voor nieuwe gebruikers. U heeft geen technische kennis nodig om de website te beheren. Zelf eenvoudig en snel de inhoud van de website bewerken, nieuwe pagina’s toevoegen en nieuwsberichten publiceren op uw blog? Geen probleem met WordPress!

  • Gebruiksvriendelijk en stabiel
  • Veilig en voortdurend up-to-date
  • Duizenden plugins met extra functionaliteiten
  • Uitstekende mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie
  • Goede koppeling met sociale netwerken
Overal zichtbaar met uw website

Met de opkomst van smartphones en tablets is er qua webdesign nogal wat veranderd. Veel websites zijn namelijk op smartphones en tablets een stuk minder prettig in gebruik. Onze websites worden standaard zo gemaakt dat ze op elke smartphone, tablet en desktop goed worden weergegeven en zich automatisch aanpassen aan de schermgrootte. Zo wordt de gebruikers ervaring enorm verhoogd en blijven bezoekers langer op uw website.

Voortdurende ontwikkeling

Doordat WordPress een gratis te downloaden CMS is, staat de ontwikkeling niet bepaald stil. Een grote wereldwijde community van gebruikers en ontwikkelaars zorgt voor een constante stroom van nieuwe updates en verbeteringen aan het WordPress systeem. Met de gratis updates bent u dus altijd up-to-date!

Uitbreidingsmogelijkheden

Uw WordPress website is standaard al behoorlijk compleet, maar stel u wilt graag nieuwsbrieven versturen of een boekingskalender voor uw hotel op de website… Met zogenoemde plugins is de site uit te breiden naar uw eigen wensen. Plugins zijn in vele soorten en maten beschikbaar, en in betaalde en gratis varianten. Wij maken plugins ook op maat!

Ja dat was best veel tekst, we willen het graag nog eens toelichten hoor.