WordPress Webdesign

Op zoek naar een nieuw en fris idee voor jouw business?

Wij naar een nieuwe uitdaging! Je wil graag een website die gemakkelijk te handlen is, en doet wat het moet doen. Werken om jouw online of offline business te promoten! En niet om bezoekers weg te jagen met een crappy layout en uitstraling. Want zeg nou zelf, een website die je bezoekt met een kleurenpalet uit de tijd van Windows95 en ComicSans als lettertype is niet meer van deze tijd toch? Toch is het iets wat anno 2018 nog steeds voorkomt helaas. Waarom zijn deze ondernemers dan zo bang voor vernieuwing? Geen idee! Maar jij bent duidelijk op de juiste weg 😉

ANDERS IS GOED

Wij maken geen eenheidsworsten, maar gestroomlijnde pareltjes die van je scherm spatten

Er zijn genoeg WordPress thema's op de markt, die gratis of betaald zijn. Vaak zien we vooral in de betaalde thema's een overkill aan functies en code. En dus rijst de vraag; past dit thema wel bij jouw business? Is het qua functionaliteit wel wat je zoekt, of mis je nog steeds een aantal key features? Daarom kiezen wij voor onze eigen WordPress templates als basis voor elke website of webshop. Een kaal thema dat verder uitgebreid wordt met functies die je website echt nodig heeft. Zo houd je een website over die lichtgewicht werkt en aanvoelt voor jouw en je bezoekers. Ben je benieuwd wat we voor jouw business kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Wij gebruiken WordPress voor al onze websites

Waarom? Nou, WordPress werkt lekker simpel en zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee uit de voeten. Jij dus ook. Ook de ontwikkeling van WordPress staat niet bepaald stil. Een grote wereldwijde community van gebruikers en ontwikkelaars zorgt voor een constante stroom van nieuwe updates en verbeteringen.

Extra functionaliteit nodig?

Stel je wil graag nieuwsbrieven gaan versturen, een webshop beginnen of je hebt een boeking en afspraken planner nodig voor jouw business. Met WordPress plugins is jouw website uit te breiden tot ongekende hoogtes. Plugins zijn er in vele soorten en maten beschikbaar, en in betaalde en gratis varianten, maar ook maatwerk.
Mobiele Wordpress website - Wordpress webdesign

Wordpress op je mobiel

In 2018, bekeek 52.2% van de mensen een website via zijn of haar mobiel. Daarom creëren wij een een duidelijk en helder ontwerp dat voldoet aan al jouw behoeften en een website die dus op alle schermgroottes goed te zien is. Zo ziet bijvoorbeeld je boekenshop er nog steeds goed uit, ook al bekijk je deze via een mobiele browser. Zo houd je bezoekers langer op je website en zorg je voor minder frustraties en meer omzet. Wil jij ook een WordPress website laten maken die op alle schermgroottes gebruiksvriendelijk blijft?

Wordpress webdesign op maat

Maatwerk is standaard bij elke website. Je mag dus verwachten dat alles tot in de puntjes is toegespitst op jouw online wensen. Ben jij ook op zoek naar maatwerk voor jouw volgende website?