Producten verkopen

Een webshop binnen handbereik. WordPress wordt gebruikt om mooie websites in te maken en te beheren. Het werkt gemakkelijk en is goed te begrijpen, dan is het het natuurlijk helemaal geweldig als daar dan ook nog een webshop aan gekoppeld kan worden … ja toch?
1. 2. 3 verkocht!

Wij maken gebruik van de Woocommerce webshop uitbreiding voor WordPress. Deze is volledig Nederlandstalig en voorziet in talloze functies voor de webshop. Of het nu een grote winkel met duizenden producten is of een kleine boetiek, dat maakt niks uit. De webshop groeit gewoon met u mee.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veilig en voortdurend up-to-date
  • Gemakkelijk producten toevoegen
  • Bestellingen afhandelen
  • Verkoop statistieken
  • iDEAL, PayPal en Visa betaalsystemen
Uitgebreide statistieken

De webshop is voorzien van veel uitgebreide functies, denk bijvoorbeeld aan; product nummers, kortingscoupons en een voorraad systeem, maar ook het bekijken en bijhouden van statistieken over alle verkopen, btw, winst per product / per maand etc.

En hoe gaat dat met betalen dan?

Dat gaat heel gemakkelijk via iDEAL of PayPal. U biedt bezoekers hiermee een extra gebruiksgemak maar maakt het uzelf ook gemakkelijker want de webshop gooit er ook vanzelf een factuur uit + dat je een compleet overzicht hebt van de gedane verkopen, bestellingen etc. in uitgebreide grafieken!

Aanpassingen met slechts 1 keer inloggen

Uw WordPress website en de webshop zijn met elkaar verweven en dus kun u alles op de website en in de webshop gemakkelijk aanpassen. En u heeft maar 1 inlogcode nodig om de boel op orde te houden, hoe mooi is dat!

Ja dat was best veel tekst, we willen het graag nog eens toelichten hoor.